Udskiftning af vindskeder og sternbrædder hører ind under små renoveringsopgaver eller serviceopgaver. Hos kunden her i Langeskov, tog det ca 2 dage, for lærlingen og jeg. Vindskeder og udhængsspær blev leveret hos kunden en uges tid før opgaven skulle udføres. På den måde kan brædder og spær, få to gange maling inden de blev monteret. Så skal de bare pletmales ved sømhuller og savsnit. Ydermere er det smart at male træværk mindst en gang på bagsiden og to gange på forsiden. Så er der mindre risiko for, at træet slår og vrider sig. Når der skal udvælges træ til opgaven, er det vigtigt at kvaliteten er i orden, når træet sidder så udsat, som her på billedet. Der er stor forskel på trykimprægneret træ. Til en opgave som denne, skal kvaliteten som minimum være af klasse NTR A/B eller NTR A.

Jeg udfører mange tømrer og renoveringsopgaver, som denne i Langeskov. Udover udskiftningen af træværket monterede vi et nyt vindue og udskiftede nogle gamle smuldrede eternit-rygninger. Tømreropgaver som denne, kan enten udføres på regning, eller efter fast tilbud. Har du en mindre tømreropgave eller en serviceopgave, så ring på tlf. 31404460 eller skriv til mig.

nkF3LbptQ1KpPY312lwqlw e1563113485541 Udskiftning af vindskeder  xjQL63VuRoaZZa6as8DDrw e1563113608884 Udskiftning af vindskeder