Døre og vinduer

Træ/alu, kernetræ og kitfals

KPK Døre og vinduer

Et vindue eller en hoveddør i træ, der kan holde til presset fra det danske klima, skal være produceret af kvalitetsmaterialer og af kyndige fagfolk. Hos KPK Døre og vinduer  er kvaliteten i orden og serviceniveauet i absolut top. KPK Døre og vinduer laver det klassiske trævindue i kernefyr i et utal af designs og kombinationer. Stort set alle vinduesproducenter laver vinduer på specialmål, hvilket egentlig bare betyder, at vinduet ikke står på lager, men bliver produceret ved bestilling efter mål. Partierne kan leveres i 10 standardfarver, i specialfarver på bestilling samt en farve indvendigt og en anden farve udvendigt.

KPK Døre og vinduer er valget, hvis du gerne vil have det klassiske danske trævindue i en god og fornuftig kvalitet.

 

Ideal Combi

I nyere tid har vinduer og døre i træ og aluminium virkelig fået fat i den danske byggebranche. Døre og vinduer i træ/aluminium er næsten 100% vedligeholdelsesfri. Hos Ideal Combi kan de levere det, jeg kalder et “ægte” træ/aluminiums-produkt. Yderdelen er kapslen i aluminium, inderdelen er i det velkendte malede fyrretræ, og kernen i vinduet er lavet af et PU komposit-materiale. Det giver et virkelig godt, stabilt, tæt og velisoleret produkt, der lever op til de strengeste krav i byggebranchen. Ideal Combi er indehaver af Danmarks største vinduesfabrik i Thy. En kæmpemæssig produktion med meget høje kvalitetskrav og et godt gedigent dansk produkt, der passer til det danske klima.

Ideal Combi er til dig, der gerne vil have den høje kvalitet, et dansk produkt og et stort udvalg i modeller og tilbehør.

 

Bøjsø

Bøjsø Døre og vinduer er uden tvivl et nicheprodukt i den danske byggebranche. Bøjsø laver som noget helt specielt døre og vinduer til fredede og bevaringsværdige ejendomme og huse med sjæl. Elementerne er typisk lavet som et gammeldags vindue, hvor det yderste glas er lagt i en kitfals, og hvor den inderste del er lavet i en termorude. Et såkaldt koblet vindue bare med 3 lag glas. Bøjsøs produkter ligger i den dyre ende, men til gengæld er kvaliteten og mulighederne uendelige. En tro kopi af den gamle smukke hoveddør til ejendommen kan laves, så den er tidstypisk og tro mod den gamle ejendom, og samtidigt lever den op til de nyeste isolerings- og tæthedskrav. Produktet er usammenlignligt med traditionelle døre og vinduer, og de mange veludførte detaljer vil helt klart skille sig ud fra mængden.

 Bøjsø er for feinschmeckeren, der går op i historie og bygningsbevaring.