Skriv til tømrermester i Odense

Som selvstændig tømrermester i Odense, har jeg tit travlt i “butikken”. Jeg har dog aldrig for travlt til at servicere og tale med mine kunder. Hvis jeg ikke svarer på telefonen, så send en besked via beskedboksen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hvis du gerne vil have mig til at komme og se på en opgave, bliver det typisk efter kl 16:00 i hverdagene. Det kan også være om lørdagen, hvor der er lidt mere ro på gemytterne. Når jeg har haft lidt tid til at regne sagerne igennem, modtager du et tilbud via mail. Alternativt kigger jeg ud forbi dig med nogle vareprøver og gennemgår projektet med dig.

Tit kan man komme i tvivl, omkring hvilken løsning man skal vælge. Så kan det være en rar ting, at få en fagmand med på råd, der kan vejlede og komme med forslag. Det kan både være tekniske løsninger, valg af produkter og byggematerialer, eller en henvisning til en håndværker eller rådgiver der kan hjælpe.

Ved større ombygninger eller små renoveringsopgaver er det vigtigt at forventningsafstemme, så ingen er i tvivl om slutresultatet.

Få gratis tilbud

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på en opgave, uanset tømreropgavens størrelse. Typisk arbejder vi med tagrenovering, udskiftning af døre og vinduer, køkken og inventar, indvendig renovering og salg og montering af trapper. Samtidig tilbyder jeg totalentreprise, hvor jeg står for håndværkerstyring under hele byggeprocessen. Feks ved en totalrenovering af et hus eller en ombygning af en ny 1 sal.

Tømrermester Odense og på Fyn

Selvom jeg ligger i Odense C og primært udfører opgaver i Odense og omegn, dækker jeg hele Fyn. Tidligere har jeg udført opgaver i Nyborg, Assens, Faaborg, Svendborg, Aarup, Årslev, Vissenbjerg, Otterup, Bogense og Middelfart. Opgaven bliver ikke dyrere fordi vi har lidt ekstra transporttid.

Adresse

Lyrk Tømrer & Snedker Aps
Lumbyvej 13N
5000 Odense C

Klik her elller på kortet herunder for at åbne placeringen af ‘Lumbyvej 13n, 5000 Odense’ på Google Maps (åbner i ny fane).