Tømrerpgaver

Kan du ikke finde din opgave herunder ? Kontakt mig alligevel

Renovering

Tømreropgaver kan være mange ting. Nye gipslofter, ny 1 sal, trægulve i hele hytten, eller et nyt åben køkken i det gamle parcelhus.

På de forskellige undersider, kan du se billeder fra tidligere projekter jeg har udført. Jeg har erfaring med ombygning og renovering hos private, virksomheder og butikker. Der findes rigtigt mange spændende løsninger og materialer i dag og udvalget kan næsten være overvældende.

Giv mig et kald, eller skriv en besked til mig, så kigger jeg på dit projekt.

Døre og vinduer

Der findes mange forskellige løsninger, når man skal have skiftet vinduer i sit hus. Jeg har valgt at være forhandler af 3 forskellige producenter, som hver især er forskellige og som passer til forskellige typer tømreropgaver. Til det klassiske danske trævindue, har jeg valgt KPK Døre og vinduer. Dansk produceret, god kvalitet og et serviceniveau i top. Hvis du går efter det vedligeholdelsesfrie vindue, anbefaler jeg Ideal Combi, som efter min mening er en af de bedste træ/alu løsninger der findes. Aluminium udvendigt, synligt malet fyrretræ indvendigt og en kerne af komposit. Så det er ikke “bare”, et trævindue med en alukapsel uden på. Til gamle bevaringsværdige huse, fredede ejendomme, bindingsværkshuse og lignende, vil jeg helt klart anbefale Bøjsø Døre og vinduer. Bøjsø kan levere koblede vinduer, forsatsrammer, vinduer med enkeltlags glas med kitfals og meget andet. Helt klart noget af det ypperste i branchen.

Tag og facade

Hvis et hus skal være godt og tørt, er taget meget vigtigt. I Danmark kan vind og vejr, være hårdt ved taget og den underliggende konstruktion og hvis taget skal være både smukt og tæt i mange år, er det først og fremmest vigtigt med en god tagbelægning.

Til de kunder der ønsker tagsten på taget, anbefaler jeg tagsten fra Nibra og Nelskamp. De har nogle af branchens bedste garantier, en meget høj kvalitet og samtidigt et fornuftigt udvalg i former, farver og overflader.

På nye tagløsninger, renovering og tømreropgaver, arbejder jeg stort set kun med tagsten, skifer eller tagpap.

Køkken og inventar

Mange års erfaring med salg og montering af køkkenløsninger, gør at jeg er den rette samarbejdspartner. Jeg kan tilbyde den komplette løsning hvis rummet omkring køkkenet skal have nye lofter, malet vægge, nye gulve, el, vvs og andre tømreropgaver, inden køkkenet skal monteres.

På større byggeprojekter i Odense og på Fyn, har jeg monteret og serviceret over 200 køkkener.

Jeg samarbejder med Svane Køkkenet.

Tømreropgaver

Som en såkaldt “servicetømrer” kommer man ud til lidt af hvert på Fyn og opgaverne er mange.

I servicebilen er der det mest nødvendige til små opgaver og det der mangler, har de typisk hos trælasten eller grossisten, som ligger lige om hjørnet.

En serviceopgave kan eksempelvis være et utæt tag, udskiftning af lås og håndtag, en dør der binder, en tagplade der skal udskiftes efter en storm, punkterede termoruder eller andre små tømrer eller snedkeropgaver.

Opgaverne udføres på timeløn og de materialer og isenkram der bliver brugt til opgaven, kommer oveni.

Det kan også være du bare har brug for håndværkerhjælp i en uge, til diverse opgaver rundt opmkring i huset, som aldrig er blevet lavet færdige.

UNADJUSTEDNONRAW thumb 9ab 1 e1554699481785 Opgaver
UNADJUSTEDNONRAW thumb 9ab 1 e1554699481785 Opgaver
csm 003 445cb6c4bf Opgaver

Indvendig renovering

Nyt køkken

Rund træterrasse

Nyt tegltag

Indvendig renovering af butik

Udførte opgaver

Udskiftning af tag

Ideal Combi Døre og vinduer

Kældertrappe

Renovering af køkken

KPK Døre og vinduer

Nye vinduer

Renovering af 1 sal

Bøjsø Døre og vinduer

Lægning af trægulv

Serviceopgaver