Tømrerpgaver

Jeg udfører tømreropgaver i Odense og omegen

Som en såkaldt “servicetømrer” kommer man ud til lidt af hvert på Fyn og opgaverne er mange.

I servicebilen er der det mest nødvendige til små opgaver og det der mangler, har de typisk hos trælasten eller grossisten, som ligger lige om hjørnet.

En serviceopgave kan eksempelvis være et utæt tag, udskiftning af lås og håndtag, en dør der binder, en tagplade der skal udskiftes efter en storm, punkterede termoruder eller andre små tømrer eller snedkeropgaver.

Opgaverne udføres på timeløn og de materialer og isenkram der bliver brugt til opgaven, kommer oveni.

Det kan også være du bare har brug for håndværkerhjælp i en uge, til diverse opgaver rundt opmkring i huset, som aldrig er blevet lavet færdige.

ECZqSnCOSzaSme8uJUODow e1563604316335 Opgaver

Kan du ikke finde din opgave herunder? Kontakt mig alligevel.

toemreropgaver renovering Opgaver

Renovering

Tømreropgaver kan være mange ting. Nye gipslofter, ny 1 sal, trægulve i hele hytten, eller et nyt åben køkken i det gamle parcelhus.

På de forskellige undersider, kan du se billeder fra tidligere projekter jeg har udført. Jeg har erfaring med ombygning og renovering hos private, virksomheder og butikker. Der findes rigtigt mange spændende løsninger og materialer i dag og udvalget kan næsten være overvældende.

Giv mig et kald, eller skriv en besked til mig, så kigger jeg på dit projekt.

Døre og vinduer

Der findes mange forskellige løsninger, når man skal have skiftet vinduer i sit hus. Jeg har valgt at være forhandler af 3 forskellige producenter, som hver især er forskellige og som passer til forskellige typer tømreropgaver. Til det klassiske danske trævindue, har jeg valgt KPK Døre og vinduer. Dansk produceret, god kvalitet og et serviceniveau i top. Hvis du går efter det vedligeholdelsesfrie vindue, anbefaler jeg Ideal Combi, som efter min mening er en af de bedste træ/alu løsninger der findes. Aluminium udvendigt, synligt malet fyrretræ indvendigt og en kerne af komposit. Så det er ikke “bare”, et trævindue med en alukapsel uden på. Til gamle bevaringsværdige huse, fredede ejendomme, bindingsværkshuse og lignende, vil jeg helt klart anbefale Bøjsø Døre og vinduer. Bøjsø kan levere koblede vinduer, forsatsrammer, vinduer med enkeltlags glas med kitfals og meget andet. Helt klart noget af det ypperste i branchen.

renovering nye vinduer og doere01 1 Opgaver
nyt tegltag odense Opgaver

Tag og facade

Hvis et hus skal være godt og tørt, er taget meget vigtigt. I Danmark kan vind og vejr, være hårdt ved taget og den underliggende konstruktion og hvis taget skal være både smukt og tæt i mange år, er det først og fremmest vigtigt med en god tagbelægning.

Til de kunder der ønsker tagsten på taget, anbefaler jeg tagsten fra Nibra og Nelskamp. De har nogle af branchens bedste garantier, en meget høj kvalitet og samtidigt et fornuftigt udvalg i former, farver og overflader.

På nye tagløsninger, renovering og tømreropgaver, arbejder jeg stort set kun med tagsten, skifer eller tagpap.

Tilbygning

Vi mangler noget tekst hertil.

%name Opgaver

Brug for en tømrer i Odense?

Har du en tømreropgave du skal have løst ? Ring 21 99 06 40 eller tryk på den gule knap, så bliver du guided videre til min kontaktside.