Bøjsø Døre og vinduer

Koblede rammer, sibirisk lærk og kitfals

 

 Bøjsø Døre og vinduer

 

Bøjsø Døre og Vinduer A/S blev grundlagt i 1972. Hos Bøjsø er vinduerne og dørene lavet af sibirisk lærketræ, som har en holdbarhed på niveau med egetræ. Det gør, at denne træsort er særligt ideel til det nordiske klima, vi har her i Danmark, hvor træet bliver udsat for, til tider, voldsomme vind- og vejrforhold. Det høje indhold af harpiks i lærketræ, gør desuden, at det er meget mere holdbart end træsorterne fyr og gran. Ved at vælge vinduer og døre fra Bøjsø i lærketræ får du en garanti imod rådskader på helt op til 20 år.

 

Hos Bøjsø er de desuden særligt kendt for deres koblede døre og vinduer, som betyder, at vinduet består af to vinduesrammer, der er koblet sammen og åbner som et. Ved at kombinere et gammeldags udtryk med et moderne energivindue, får du et produkt, der holder godt på varmen og dermed også sænker din varmeregning. Træet er desuden blevet testet under ekstreme forhold for at sikre, at kunderne får det bedst mulige produkt og for at få en forståelse for, hvordan deres produkter udvikler sig, når de bliver udsat for vind, vejr og fugt.

 

Vinduer og døre fra Bøjsø fås i mange varianter, og du kan vælge lige præcis den type, du har behov for. Du kan få både terrassedøre, indvendige døre, som er med til at give din indretning et helt særligt præg. De indvendige døre fremstilles i fyrretræ og kommer som standard med hvide symmetriske hamborghængsler. Det er muligt at vælge forskellige træsorter til dørene, og de laves desuden i lige nøjagtig de mål, du har brug for. Når det kommer til vinduer, kan der vælges mellem termovinduer, forsatsvinduer og meget mere. Et forsatsvindue er for eksempel en god løsning, hvis du ønsker at bevare dit nuværende vindue, men gerne vil holde mere på varmen i huset. Et forsatsvindue monteres på indersiden af boligen og kan fås både med 1 og 2-lags energiglas.

 

Der kan vælges mellem 9 forskellige standardfarver på vinduer og døre, og hos Bøjsø tilbyder man muligheden for at vælge forskellige farver udvendigt og indvendigt. Specialfarver kan laves mod et tillæg. Alle produkterne får en meget grundig overfladebehandling, som sikrer, at produktets levetid bevares længst muligt. Ruderne leveres med mange forskellige typer glas, og der kan blandt andet vælges koblede ruder, lavenergiglas som sparer på varmen, lydreducerende glas, solafskærmende glas som er ideelt, hvis du ikke ønsker, at rummet bliver alt for varmt, og ornamenteret glas, der er oplagt i situationer, hvor du ønsker mere privatliv.

 

Alle koblede vinduer er Energiklasse B, og for en merpris kan de opgraderes og laves til Plusenergi (Energiklasse A), som giver den mest effektive isoleringsevne af boligen. Ved at vælge koblede vinduer med Energiklasse A, får du et produkt, der lever op til kravene, der er sat for isolering i år 2020. De koblede vinduer laves desuden med tynde sprosser, som sikrer, at der kommer mest muligt lys ind ad vinduerne, og dermed har du mulighed for at bibeholde den originale stil i din bolig. De tynde sprosser bidrager også til vedligeholdelse af energiniveauet, og de lever op til de krav, der er i Bygningsreglementet. Hos Bøjsø er der et udvalg af forskellige sprosser, så dine døre og vinduer kan få det helt rigtige udtryk med tanke for husets alder og dermed også skabe et gennemgående udtryk i din bolig.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at vælge udtrykket på dine døre og vinduer fra Bøjsø. Du kan vælge mellem forskellige greb og tilbehør, så du får den stil, du gerne vil have. Der er også mulighed for at vælge tilbehør, der sikrer din bolig mod ubudne gæster. Vinduerne kan også laves med klikventil for at sikre, at indeklimaet i din bolig forbliver sundt. Med vinduer og døre fra Bøjsø får du meget originale produkter med et tidløst design, som gør, at de holder godt og stadigvæk står flot om mange år.

Bøjsø Døre og vinduer er til dig der går op i bygningsbevaring og historisk korrekt renovering og restaurering.

villa i holte12 Bøjsø Døre og vinduer
koblet vindue snit Bøjsø Døre og vinduer
indvendige doere03 Bøjsø Døre og vinduer