Døre og vinduer

Træ/alu, kernetræ og kitfals

 

Døre og vinduer

 Udskiftning af vinduer og døre, er en af de store poster på huset, sammen med tag, badeværelset og køkkenet. Derfor er det vigtigt at man tager de rigtige beslutninger og at man får et godt produkt. De nye vinduer og døre skal gerne passe til husets originale stil, eller “modernisere” husets udtryk. Det er lidt forskelligt, hvilken en af delene man er til. Det danske vejr er hårdt ved de udvendige bygningsdele, herunder vinduer og døre. Det er vigtigt at kvaliteten er i orden, så de nye vinduer holder i mange år. Jeg har gjort mig nogle tanker omkring hvilke produkter og leverandører jeg vil anbefale og jeg har valgt 3 forskellige. Hver af leverandørerne er dygtige til at levere hver deres produkt, som de har specialiseret sig i.

Til det klassiske trævindue anbefaler jeg KPK Døre og vinduer. Et godt dansk firma fra Mors, der laver trævinduer i god kvalitet, fornuftige priser og en meget høj service. Der vil i årenes løb være lidt vedligehold af trævinduer, i form af maling af det udvendige træ, alt efter hvor udsatte elementerne er.

Er du til det lidt mere moderne og vedligeholdelsesfri, har jeg valgt Ideal Combi, som samarbejdspartner. Endnu et dansk firma, som efter min mening, er noget af det bedste på markedet, hvis løsningen skal være træ og aluminium. Flere danske producenter af træ-alu vinduer, tager et klassisk trævindue og sætter en alukapsel udenpå. Det er ikke umiddelbart måden at løse det på. Ideal Combi har udviklet et træ-alu vindue fra bunden, med en kerne af komposit materiale for optimal isolering og minimal vedligehold. Ideal Combi er til dig der vil have minimalt vedligehold.

Bøjsø Døre og vinduer, er specialisten i koblede elementer, til gamle og bevaringsværdige bygninger. Elementerne er udført med kitfalse som i gamle dage, med et lag glasd yderst. Indvendigt sidder der en termorude, i en såkaldt koblet ramme. På den måde kan man få det gamle udtryk udefra, med tynde smukke sprosser og samtidigt få en topisoleret løsning. Bøjsø kan lave kopier af gamle facadedøre, så det ser ud som om de har siddet der i 100 år, med de samme fyldninger, udskæringer mm.

villa i holte12 Døre og vinduer
renovering nye vinduer og doere01 1 Døre og vinduer
IMG 1902 2 e1554920312309 Døre og vinduer