Køkken & inventar

Køkken alrum, badeværelse og garderobe

Køkkenet

Køkkenet og køkken-alrummet er husets hjerte. Det er vigtigt, at det fungerer optimalt i hverdagen og samtidigt er flot at se på, og at det passer til stilen i ens hjem. Når et køkken skal renoveres, har man typisk fat i mange fag i byggebranchen. Tømreren, mureren, vvs’eren, elektrikeren og maleren er alle sammen en del af den opgave, det er at få det gamle rum til at fremstå nyt, fint og klar til det nye køkken ankommer og skal monteres. Inden man er nået så langt, så køkkenet skal monteres, har man været igennem en lang proces, hvor alle muligheder har været åbne, og man er endt med det, man drømte om. I ældre huse vælter man typisk en bærende væg og ændrer køkkenet til et åbent køkken-alrum med masser af lys og luft. I den lille lejlighed gælder det om at optimere og udnytte pladsen 100%, og i begge tilfælde kan jeg bistå med rådgivning og kontakt til de helt rigtige samarbejdspartnere. Typisk laver jeg det, man kalder en total entreprise, hvor jeg står for hele ombygningen af rummet og samarbejder tæt med køkkendesigneren. Der bliver altid arbejdet ud fra et fast bindende tilbud, så du ved, hvad det kommer til at koste.

Badeværelset

På samme måde som med køkkenet kræver en renovering af et badeværelse mange forskellige faggrupper. Tømreren skal lave vægge og lofter, maleren skal spartle og lave overfladerne pæne, mureren støber gulv og lægger klinker, vvs’eren og elektrikeren laver teknikken og saniteten, og tovholderen sørger for, at det hele går op i en højere enhed. I dag går vi meget op i, at vi får den helt rigtige løsning med det rigtige udtryk og de helt rigtige klinker på gulv og vægge. Klinkerne, armaturer, lamper, vægge og inventar skal alt sammen gerne gå op i en højere enhed, og badeværelset skal selvfølgelig være funktionelt i hverdagen. Jeg kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og følge byggeprocessen til dørs, så du får præcis det, du har drømt om.

 

Garderoben

Walk-ins, garderober, opbevaringsskabe og bryggersløsninger fås i lige så mange udgaver, som køkkener gør. Det kan laves som et traditionelt korpus-skab, der bliver sat på en fast sokkel. Det kan laves som en åben inddeling i et rum designet til at være et stort skab, en såkaldt walk-in-løsning. Det kan også lave en løsning, hvor skyderlåger, skærmer af for tøjet, så man inddrager en vægside fra gulv til loft. Det afhænger meget af, hvad du som kunde har af forventninger. Skriv eller ring til mig, så finder vi en løsning på renoveringen, og jeg kan henvise dig til et køkkenfirma , der kan levere modulerne.

 

73450 20180110 B 01 NaturEg Køkken & inventar
svane koekken s19 medium01 bladroed a 1 Køkken & inventar
UNADJUSTEDNONRAW thumb 652 1 Køkken & inventar