KPK Døre og vinduer

Kernetræ, danskproduceret, god service

KPK Døre og Vinduer

 

Er du i gang med en renovering af dit hus, og har du i den forbindelse brug for nye døre og vinduer? Så kunne en ny dør eller nye vinduer fra KPK Døre og Vinduer måske være det rette valg for dig. KPK Døre og Vinduer fås i træ/alu og træ, og du kan få en dør eller vinduer, der passer til lige nøjagtigt dit behov.

 

Vinduerne og dørene fra KPK kan fås i deres rigtig fine standardfarver. Hvis du har brug for at få farverne tilpasset lidt mere til din egen personlige stil, tilbyder de også, at døre og vinduer kan laves i de fleste RAL og NSC farver mod et mindre tillæg. Du kan tilpasse dem til lige præcis din stil, og du har endda mulighed for at vælge forskellige farver til yder- og indersiden af både døren og vinduerne. Begge dele laves i enten træ/alu eller træ, og hvor træ skal vedligeholdes mere og males engang imellem, så vil en dør eller et vindue i træ/alu være beskyttet mod vind og vejr og behøver ingen anden vedligeholdelse, end at hængslerne fra tid til anden har brug for at blive smurt.

 

Det første, der skal tages stilling til, er, hvilken model du ønsker, da både vinduer og døre kan åbnes på forskellige måder. Der er mulighed for at vælge imellem et klassisk Dannebrogsvindue eller et dreje/kip vindue, hvor funktionaliteten er i top til, når vinduerne skal pudses. Døre findes i alt fra en hæveskydedør, der giver adgang til terrassen til facadedøre, der giver det helt rigtige indtryk og som også er funktionel. Her handler det altså om at have selve boligen in mente og vælge det udtryk, der vil komplementere stilen og huset.

 

Ruderne i dørene og vinduerne fra KPK fås i 3-lags eller 2-lags energiruder, og hvis du ønsker den mest energivenlige løsning, skal du vælge 3-lags ruder til både døre og vinduer. Ved at vælge 3-lags energiruder sparer du på energiregningen, og du gør samtidig indeklimaet mere optimalt, da træk og kuldeboer bliver reduceret. Ikke nok med at du kan spare på energiregningen; du har også mulighed for at vælge ruder med ornamenteret glas, som giver dig mulighed for at få lidt mere privatliv i hjemmet. Dette kunne for eksempel være ideelt, hvis du bor lige ud til en gade, hvor der dagligt er meget trafik. Lysindfaldet i vinduer med ornamenteret glas er det samme, men mønstret i glasset gør, at det er svært at se, hvad der er på den anden side, da det spreder lysets stråler.

 

Vinduerne og dørene fra KPK fås desuden med et stort udvalg af tilbehør. Her kan du blandt andet vælge, om der skal være udluftningsventiler, hvilken farve hængslerne skal have, eller hvilket greb du vil have på døren. Derudover er det også muligt at sikre dine døre og vinduer, så det bliver ekstra svært for ubudne gæster at komme ind. Du kan også vælge sikring, der gør, at børn ikke kan åbne vinduet, eller måske endda installere en elektronisk lås, som er et godt alternativ til den mekaniske låsning med nøgle, vi kender så godt. Det hele er med til at give dig følelsen af tryghed i dit hjem.

 

Med vinduer og døre fra KPK får du altså nye dele til dit hjem, som er energimærkede, DVV-mærkede og ikke mindst FSC certificerede, som sikrer, at naturen behandles ansvarligt. Der medfølger desuden en garantiordning på alle vinduer og døre, som sikrer dig, hvis der skulle være fejl eller mangler på dine vinduer eller døre, når du modtager dem. Der er hele 10 års garanti på deres produkter. KPK’s vinduer og døre er derudover produceret i Danmark, og det gør, at leveringstiden bliver forkortet. Du får desuden vinduer og døre, som er lavet af kernetræ fra nordlandsk fyr, som gør, at træet er meget stærkt.

 

Kpk Døre og vinduer er for dig der vil have det klassiske danske trævindue i god kvalitet.

 

 

 

%name KPK Døre og vinduer
renovering nye vinduer og doere01 1 KPK Døre og vinduer
%name KPK Døre og vinduer